Culinaire neder-miso van gefermenteerde boekweit en kikkererwten.
Koken als een michelinsterrenchef met deze magische miso die alles lekkerder maakt: Soepen, marinades, dressings, stoofschotels, baksels en sauzen.
€16.50 incl. BTW
Op voorraad
Culinaire neder-miso van gefermenteerde boekweit en kikkererwten.
Koken als een michelinsterrenchef met deze magische miso die alles lekkerder maakt: Soepen, marinades, dressings, stoofschotels, baksels en sauzen.
Op voorraad
Verpakking | Potje, 100 gram |
---|---|
Ingrediënten | Boekweit, kikkererwten, water, zout, Aspergillus Oryzae |
Smaakprofiel | Umami, Rijk, Complex |
Bewaren | De miso moet altijd gekoeld worden bewaard, zowel voor als na opening, om de kwaliteit en smaak te behouden. Door het fermentatieproces kan de miso verder fermenteren als het niet goed bewaard wordt, wat kan leiden tot drukopbouw in de verpakking. |
Gebruik | Met deze miso kun je koken als een Michelinsterrenchef! Gebruik het om alles lekkerder te maken, van soepen, marinades en dressings tot stoofschotels, baksels en sauzen. Het voegt diepte en complexiteit toe aan al je culinaire creaties. |